Διάφορες εικόνες

Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Ο Μπολτ ετοιμάζεται πυρετωδώς για την ¨"μεγάλη" επιστροφή

Γράφει ο Κάρολος Σαργολόγος

Αναμφίβολα ο Τζαμαϊκανός Ολυμπιονίκης και Παγκόσμιος ρέκορντμαν στα σπριντ Γιουσείν Μπολτ είναι ένα παγκόσμιο αθλητικό φαινόμενο, επιπροσθέτως όμως εστί μια ιδιάζουσα φυσιογνωμία ... με πολυποίκιλες ιδιαιτερότητες, έντονο ναρκισσισμό και επιδειξιομανία.    

Ο Μπολτ  ουδέποτε απώλεσε την ευκαιρία να δείχνει στα εκατομμύρια των θαυμαστών του ανά τον κόσμο τι κάνει, με την ίδια φιλοσοφία κινούμενος, αυτή τη φορά ανέβασε φωτογραφίες του στο instagram από το γυμναστήριο που σηκώνει βάρη.


Ο Μπολτ στο γυμναστήριο
Ο κορυφαίος σπρίντερ όλων εποχών εκπορευόμενος  από την μικρή σε έκταση και πληθυσμό  αλλά σπουδαία σε παράδοση δρομέων ταχύτητας Τζαμάικα, επιθυμεί να βρεθεί στο ζενίθ της φόρμας του στο Πεκίνο με στόχο να κατακτήσει εκ νέου τα χρυσά μετάλλια στα 100 και 200μ. και στην σκυταλοδρομία 4χ100μ. με την  αγαστή συνεργασία των συμπατριωτών του.

Ο Γιουσείν Μπολτ
Ο Τζαμαϊκανός ο οποίος μια μέρα πριν την έναρξη του 15ου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος ανοικτού στίβου Ανδρών -Γυναικών το οποίο θα διενεργηθεί από τις 22 έως και τις 30 Αυγούστου στο Πεκίνο, θα κλείσει τα 29 (γεννήθηκε στις 21-8-1986) ανέβασε ένα βίντεο όπου σηκώνει βάρη στο γυμναστήριο, θέλοντας να υπογραμμίσει τους "αντιπάλους" του που θα επιδιώξουν στη «Φωλιά του Πουλιού» να αμφισβητήσουν τα πρωτεία του στα σπριντ ότι θα είναι πανέτοιμος για μια εις έτι φορά..


Μάλιστα, έγραψε: «Πολύ καλός τρόπος για να ξεκινήσει η εβδομάδα. Ας μην αφήσουμε κανέναν να στραγγίσει την ενέργειά σας αυτή την εβδομάδα… Ενέργεια. Φωτιά. Για πάντα πιο γρήγορα. Θετική ενέργεια».

Ο κάτοχος των παγκοσμίων ρεκόρ στα 100μ. και 200μ. θα αγωνιστεί τον επόμενο μήνα σε μίτινγκ στο Ρίο ντε Τζανέιρο όπου θα κάνει πρεμιέρα στα 100μ. 


Το εν λόγω μίτινγκ θα πραγματοποιηθεί όπως άλλωστε και τα δυο προηγούμενα χρόνια στο Mano a Mano του Τζόκεϊ Κλαμπ στην παραλία της Κοπακαμπάνα. 



Ο Μπολτ θα τρέξει στο προαναφερθέντα αγώνα στις 19 Απριλίου με έτερους τρεις αθλητές. 
Free tracking counter Αριθμός Προβολών ανάρτησης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου