Διάφορες εικόνες

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Λιγοστές οι αξιόλογες επιδόσεις στο 29ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου 2015

       Γράφει ο Κάρολος Σαργολόγος

Λιγοστές ήταν οι επιδόσεις διεθνούς επιπέδου οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στην διάρκεια του 29ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος κλειστού στίβου με αιχμή του δόρατος τα κάθετα άλματα : Ύψος ανδρών και επι-κοντώ Ανδρών και γυναικών. 

Η 29χρόνη Νικόλ Κυριακοπούλου πρώτευσε στο επι-κοντώ με 4,60μ., ενώ στο αντίστοιχο αγώνισμα των ανδρών επικράτησε ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του κλειστού στίβου το 2010 Κώστας Φιλιππίδης ο οποίος υπερέβη τα 5,65μ.

Νικόλ Κυριακοπούλου
Στο ύψος ανδρών "έλαμψε" ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής κλειστού στίβου το 2012 και εσχάτως αγωνιζόμενος με τα Κυπριακά χρώματα Δημήτρης Χονδροκούκης ο οποίος αγωνισθείς εκτός συναγωνισμού υπερέβη τα 2,32,μ.  

Ο Κώστας Φιλιππίδης με το χρυσό μετάλλιο στο Σόποτ
Στον τελικό του ύψους ανδρών και στην υψηλότερη θέση του βάθρου αναρριχήθηκε ο 24χρόνος Αντώνης Μάστορας, όντας εξίσου λυσιτελής με τον Χονδροκούκη αφού το άλμα του στα 2,30μ. είναι από τις κορυφαίες φέτος επιδόσεις στην "γηραιά" Ήπειρο.

Ο Αντώνης Μάστορας "εν πτήσει" 
Εντυπωσίασαν οι Βαδιστές του διακεκριμένου προπονητή του βάδην Ναπολέοντα Κεφαλόπουλου  οι οποίοι άπαντες δημιούργησαν ρεκόρ της ηλικιακής τους κατηγορίας

Νικόλ Κυριακοπούλου
Συγκεκριμένα ο νικητής στα 5.000μ. βάδην ανδρών Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ σημείωσε χρόνο 19.11.07, επίδοση η οποία είναι Πανελλήνιο ρεκόρ, στο ίδιο αγώνισμα ο δεύτερος (έφηβος) επίσης αθλητής του Κεφαλόπουλου Ζαχαρίας Τσαμουδάκης  πέτυχε Πανελλήνιο εφηβικό ρεκόρ με 19.43.24.  

Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ
Στα 3.000μ.βάδην γυναικών εντυπωσίασε η μόλις 17χρόνη Αθανασία Βαίτση η οποία με Πανελλήνιο ρεκόρ κορασίδων 13.51.39 κατετάγη τέταρτη στο αγώνισμα, όπου πρώτευσε η 24χρόνη Παναγιώτα Τσινοπούλου.



Τέλος αξιομνημόνευτη επίδοση πέτυχε ο Κώστας Δουβαλίδης νικητής στα 60μ. μετ΄ εμποδίων με 7.65.





         
                                                 
How Many Visitors On Website Αριθμός Προβολών ανάρτησης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου