Διάφορες εικόνες

Κυριακή 17 Μαΐου 2015

Εντυπωσιακή πρεμιέρα και πανελλήνιο ρεκόρ η Κυριακοπούλου

Γράφει ο Κάρολος Σαργολόγος

Μεγαλειώδη εμφάνιση πραγματοποίησε στην πρεμιέρα της η κάτοχος του Πανελληνίου ρεκόρ γυναικών στο επι-κοντώ Νικόλ Κυριακοπούλου, η οποία αγωνιζόμενη στο Ντάϊμοντ λινγκ της Σαγκάης πρώτευσε με 4,73μ., ενθυλακώνοντας τέσσερις βαθμούς και καταρρίπτοντας το δικό της πανελλήνιο ρεκόρ (4,71μ.) το οποίο είχε πετύχει στις 5 Αυγούστου του 2011 στο Λονδίνο. Το 2014 και συγκεκριμένα στις 18 Ιουλίου το ισοφάρισε εκ νέου η Κατερίνα Στεφανίδη στο Ντάϊμοντ λινγκ του Μονακό, η αθλήτρια του Νικ Χάϊσονγκ (Στεφανίδη) υπερέβη ξανά τα 4,71μ. φέτος στις 24 Απριλίου στο Ντε Μόϊνς των ΗΠΑ.

                                   H Νικόλ Κυριακοπούλου "εν δράσει"
Στην Σαγκάη η Κατερίνα Στεφανίδη ήταν δεύτερη στο επι-κοντώ με άλμα 4,58μ. με την πρώτη προσπάθεια της, ενώ στην τρίτη θέση βρέθηκε η Κουβανή Γιαρισλέϊ Σίλβα με 4,58μ. αλλά στην τρίτη προσπάθεια της.

                                            Η Κατερίνα Στεφανίδη
Στο Ντάϊμοντ λινγκ της Σαγκάης εντυπωσίασε ο Μουτάζ-Έσσα Μπαρσίμ από το Κατάρ ο οποίος υπερέβη στο άλμα εις ύψος τα 2,38μ., επίδοση η οποία είναι η κορυφαία φέτος στον κόσμο στο αγώνισμα, δεύτερος στο ύψος ανδρών ήταν ο Ουκρανός Μοχντάν Μπονταρένκο με 2,32μ. και τρίτος επίσης με 2,32μ. ο Γκβάϊ Ζάνκ από τις ΗΠΑ. 

                                         Ο Μουτάζ-Έσσα Μπαρσίμ

webs counters Αριθμός Προβολών ανάρτησης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου