Διάφορες εικόνες

Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Ο Πιτσιάρντο "μαγεύει" στο τριπλούν


                                     Γράφει ο Κάρολος Σαργολόγος

Ο 22χρόνος (γεννήθηκε στις 30 Ιουνίου του 1993) Κουβανός Πέντρο-Πάμπλο Πιτσιάρντο είναι αναντίρρητα από τα μεγαλύτερα ταλέντα όλων εποχών στο τριπλούν.

Ο "απίστευτος" Κουβανός άλτης έχει καταπλήξει κυριολεκτικά την παγκόσμια κοινή γνώμη με τα απίστευτα επιτεύγματα του.  





Πρόσφατα και συγκεκριμένα στις 26 Μαΐου αγωνιζόμενος στην Αβάνα "προσγειώθηκε" στα 18.08μ., επίδοση η οποία είναι η τρίτη παγκοσμίως όλων των εποχών στο τριπλούν, μόλις ένα εκατοστό πίσω από τα 18,09μ. του Κένι Χάρισον  (ΗΠΑ) και 21 εκατοστά από το παγκόσμιο ρεκόρ 18,29 του Βρετανού Τζόναθαν Έντουαρντς το οποίο πέτυχε ο σπουδαίος Τζόναθαν στις 7 Αυγούστου του 1995 στο Γκέτεμποργκ, στα πλαίσια των αγώνων του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος ανοικτού  στίβου Ανδρών-Γυναικών.


Πέντρο-Πάμπλο Πιτσιάρντο
Ο Πιτσιάρντο κατέχει ένα αξιοζήλευτο σερί φέτος, αρχικά στις 8 Μαΐου όταν στην Αβάνα είχε καλύτερο άλμα στο τριπλούν με 17,94μ., ακολούθως στο Ντάϊμοντ Λιγκ το οποίο διεξήχθη στην Ντόχα του Κατάρ όπου ξεπέρασε τα 18 μέτρα έχοντας άλμα 18,06μ. και στις 26 Μαΐου όταν με 18,08μ. επίδοση την οποία σημείωσε στην Αβάνα απέδειξε περίτρανα ότι είναι πολύ κοντά στην επίτευξη Παγκοσμίου ρεκόρ κατά την διάρκεια της φετεινής χρονιάς.   
good hits Αριθμός Προβολών ανάρτησης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου