Διάφορες εικόνες

Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Καλή αρχή για την Κατερίνα Στεφανίδη

Γράφει ο Κάρολος Σαργολόγος

Καλή αρχή για την 25χρoνη "αργυρή" στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανοικτού στίβου στην Ζυρίχη Κατερίνα Στεφανίδη. Η σπουδαία άλτρια του Νικ Χάισονγκ υπερέβη στις εγκαταστάσεις Air Force Academy του Κολοράντο τα 4,56μ.  

Η επικοντίστρια Κατερίνα Στεφανίδη

Η επίδοση της 25χρόνης αθλήτριας είναι η καλύτερη μέχρι στιγμής φέτος ανά την υδρόγειο, αποτελεί ατομικό της ρεκόρ στον κλειστό στίβο και είναι ανώτερη από το όριο πρόκρισης (4,50μ.) για την συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Πράγας.   

Η Στεφανίδη ήταν νικήτρια του αγώνα, με την δεύτερη αθλήτρια να μένει πολύ πίσω της, μόλις στα 3,80 μέτρα. Την ερχόμενη εβδομάδα (16/1), η Κατερίνα  θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί σε ένα από τα κορυφαία μίτινγκ επί κοντώ, στο Pole Vault Summit στο Ρένο όπου παραδοσιακά μετέχουν σπουδαίοι επικοντιστές από όλο τον κόσμο.




Υπενθυμίζουμε ότι η πρωτόγνωρη περυσινή σταθερότητα σε άλματα πάνω από τα 4,50μ. ήταν το ειδοποιό στοιχείο το οποίο οδήγησε την Κατερίνα στην κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανοικτού στίβου Ανδρών-γυναικών το οποίο έλαβε χώρα πέρυσι στην Ζυρίχη.

Ο Στόχος της "ατσαλόψυχης" άλτριας είναι και πάλι ένα μετάλλιο στο προσεχές Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Πράγας στις αρχές Μαρτίου. Όπου για να  πετύχει την πολυπόθητη βούληση της απαιτείται ένα μεγάλο άλμα και ει δυνατόν με την πρώτη προσπάθεια.

Η Κατερίνα Στεφανίδη σε επιτυχημένο άλμα

Η αθλήτρια του Χάϊσονγκ υπερέβη πέρυσι στον ανοικτό στίβο τα 4,71μ., επίδοση η οποία είναι και το απόλυτο ατομικό της ρεκόρ. Η θαυμάσια άλτρια, αλλά και άμεπτου χαρακτήρα Κατερίνα Στεφανίδη εστιάζει την προσοχή της σε μια αξιοπρόσεκτη εμφάνιση και διάκριση στον κορυφαίο αγώνα της χρονιάς το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ανοικτού στίβου το οποίο θα διεξαχθεί στο Πεκίνο τον προσεχή Αύγουστο.

Tracking hitsΑριθμός Προβολών ανάρτησης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου