Διάφορες εικόνες

Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

Αξιομνημόνευτες επιδόσεις στο Ρωσικό Πρωτάθλημα στίβου 2015

                                     
Γράφει ο Κάρολος Σαργολόγος

Λίγες μέρες πριν την έναρξη του 15ου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος ανοικτού στίβου Ανδρών-Γυναικών το οποίο θα λάβει χώρα στο Πεκίνο από τις 22 έως και τις 30 Αυγούστου, με την συμμετοχή των κορυφαίων αθλητών της υδρογείου, διεξάγεται στο Τσεμποξάρι το Ρωσικό Πρωτάθλημα στίβου       Α-Γ και παρά την απουσία κορυφαίων αθλητών (π.χ. Αλεξάντρ Μενκόφ-Ντάρια Κλίσινα-Σεργκέι Σουμπένκοφ, Βίκτορ Μπουτένκο κ.α) οι οποίοι έχουν προκριθεί για τους κορυφαίους αγώνες της Κινεζικής Πρωτεύουσας, στο τριήμερο από 3 έως και 5 Αυγούστου σημειώθηκαν σπουδαίες επιδόσεις.


                                      Άννα Τσιτσέροβα

Τις πλέον σημαντικές εκ των επιδόσεων του φετεινού Ρωσικού Πρωταθλήματος  θα παρουσιάσουμε ευθύς αμέσως, σε ένα εθνικό Πρωτάθλημα στίβου το οποίο μετά το αντίστοιχο Πρωτάθλημα των ΗΠΑ, θεωρείται από τα κορυφαία Παγκοσμίως,


                                        Ντμίτρι Ταράμπιν

Το άλμα 2μ. από την Ολυμπιονίκη του ύψους γυναικών Άννα Τσιτσέροβα, το άλμα 2,31μ. του νικητή του αντιστοίχου αγωνίσματος ανδρών (άλματος εις ύψος) Ντανιίλ Τσιπλάκοφ, η βολή 84,70μ. του νικητή του ακοντισμού Ντμίτρι Ταράμπιν, το άλμα της νικήτριας του μήκους Γιουλίας Πιντλούζναγια με 6,87, η βολή της νικήτριας του Ακοντισμού Βέρας Ρέμπρουκ στα 64,93μ. και ο χρόνος 1.45.76 με τον οποίο κέρδισε τα 800μ. των ανδρών ο έφηβος (γεννήθηκε στις 26-2-1996) Κωνσταντίν Τολοκόνικοφ είναι οι πλέον αξιοπρόσεκτες επιδόσεις του φετεινού Ρωσικού Πρωταθλήματος το οποίο για μια εις έτι φορά είχε "εντυπωσιακό βάθος" σε πολλά αγωνίσματα.   


Ρωσικό Πρωτάθλημα 2015-2η ημέρα

                                                  Ρωσικό Πρωτάθλημα 2015-3η ημέρα
Αριθμός Προβολών ανάρτησης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου